Activitats gastronòmiques

ENTRE ANXOVES I VINS

Maridatge d'Anxoves de l'Escala i vins del celler La Vinyeta

Assaboriu una vetllada molt especial amb el celler La Vinyeta i Anxoves de l'Escala en el marc incomparable del port i del Maram.

La Vinyeta és una empresa jove de l'Empordà que ens portarà a terme un maridatge de diferents vins per combinar-los amb les tradicionals Anxoves de l'Escala.

horari: 20h

6 de juliol i 17 d'agost

15€ per persona

Cal fer reserva prèvia

FROM THE BOAT TO THE TABLE with Biel Gavaldà

Cooking with five senses, from beginning to end

The activity begins on the dock, where the chef Biel Gavaldà will choose different fish from the day's catch. While he is preparing a snack, a guide will take the visitors to have a look at the harbour. Going back to the Maram, the visitors can assist the chef and they will take the menu they have been preparing.

In collaboration with Blanc Pescador (Peralada winery)

from 12:00 a.m. to 4:00 p.m.

July 13th

It is necessary to book in advance

DE LA BARCA A LA TAULA

Cuina amb els cinc sentits, del principi a la fi.

L'activitat s'inicia a peu de port on el cuiner Biel Gavaldà seleccionarà el peix que ens ofereix la pesca del dia. Seguidament es farà una visita guiada al port i a la llotja. Un cop al Maram, es començarà la sessió de cuina i degustació.

Col·labora: Blanc Pescador

Aquesta activitat es realitza en diversos idiomes (català, castellano, english, français)

Horari: de les 12h a les 16h

27 de juliol, 10 i 24 d'agost

60€ per persona. Menors de 6 anys gratuït

Cal reserva prèvia. Grup mínim: 10 persones